Fredag


Hei,

 Ja då sitter man här och bloggar då. Har ganska ont i halsen jag har försökt att få bort det genom att äta ton med halstabletter, de enda halstabletterna som är riktigt bra är Fishermans Friend. Nån av er som ska kolla på finalen i Let´s dance? det ska jag. Tina är favoriten , helt klart. Men nu ska jag kolla lite på tv.


Kramisar         




                                    image4Bästa smaken!

Torsdag




Ja då var det torsdag igen då, idag så vet jag faktiskt vad jag ska göra. Jag ska gå på stan med brorsan syrran och mamma. Vi ska äta lunch och sedan shoppa lite, det ska bli kul. Jag kände mig lite konstig i morse. Min bror har varit sjuk så jag blev nog smittad av honom men nu mår jag bättre. Alt blir bra med en dusch, (hehe). Ja nu ska jag fixa mig inför idag så jag skriver senare .




L.♥

Om mig

Hej.......


Ni kanske skulle vilja veta lite mer om mig, så här kommer lite information.

Namn: Lopploella
Ålder: Mellan 10 och 15 år
Bor: Norrland
Favoritmat:Tacos för hela slanten
Favoritfärg:Rosa och limegrön
Familj: Mamma, pappa, storasyster, lillebror
Sport: Spelar fotboll, innebandy och åker längdskidor
Gillar: Kompisarna, kläder och att sjunga etc.
Bloggar jag tycker är bra: Kenzas , Lollipppz


Ja om ni vill veta mer så mejla mig gärna, hejdå.


Hejhopp

Godmorgon,


Vaknade för en stund sedan och har ätit frukost. Idag skulle vi ha åkt på paradisbadet men min bror har skadat knät, synd men sånt är livet. Nästa vecka är det fjällen som gäller ska bli skönt att skippa skolan en vacka eller en vacka är det ju inte utan från söndag till torsdag. Idag blir det väl läxor och vara med S.
Skriver senare ,


Puss.                        






                image2

                                                               Inte så kul, eller vad säger ni?            

Dag efter dag

Hej


Då har ännu en dag gått och man sitter här och skriver. Har varit på fotboll , då såg jag att S hade klippt sig, jätte fint. Lite kortare än vad hon hade förut alltså väldigt fint. Nu ska jag nog kolla  på andra avenyn hann inte se det förut eftersom att det var fotboll.





Kram.

Yes

Hej igen!


Förut undrade jag ju vad jag skulle göra idag , har inte gjort så mycket det jag har gjort är att städa. Låter inte så kul precis men roligare än att göra ingenting tycker jag. Jag har ett nyårslöfte iår och det är att inte äta godis men på påsken har jag ätit, jag menar hur kan man avstå från att äta chokladägg och Fuzzy Bublizz ( stavas ?) det är något jag älskar.
Men nu kan jag koppla av och skriva lite på bloggen för städningen är klar



yes 


                                 






Super tisdag

Satt just och tänkte vad jag skulle göra idag när jag kom på att ja jag kan ju blogga lite. Visst att sitta vid datorn hela dan är väl inte så bra men nån som har nåt förslag? Kanske är med S, eller åker på stan. Jag får helt enkelt vänta och se vad som händer. Nån av er som har läst Kenzas blogg den är s himla bra , hon har ju otroligt mycket läsare. Jag vet inte om jag också har det, men om jag har det så är ju det kul ! Nån av er läsare som är intresserade av hockey?, själv är jag inte det som ni vet så var jag hos S igår och när vi satt och kollade på film så satt de andra och kollad epå hockey med jämna mellanrum hörde man: JAAAAAAAAAAAAAAA , och vi fnissade och jublade vi med. Nu vet jag inte vad jag ska göra men om nån har något förslag så kan ni ju mejla mig på: [email protected] så kanske jag hittar något.


Ha det bra


Lopploella

Snö

Hallo...


Nu har jag varit med sötnosarna innan dom skulle åka hem till A-C så grävde vi ner mig i snön , hehe blev lite blöt men who cares ! Ikväll blir det väl film för hela slanten typ nån Wallander film på tv:n .



Ses väl   , Lopploella

Hello Sunshine

Hejhej!


Snart ska jag träffa A-C och S det ska bli kul jag tror de kommer snart dom skulle spela klart Buzz ( hehe) . Men vadå det är ganska kul  tycker jag . Här hemma skiner solen på snön eller om man ska kalla det snö ( ?) , äh iallafall så är det dags för att träffa kompisarna .


Carpe diem



            Lopploella


B+G= SÅ ROLIG

Hej !

Glad påsk , påsken är slut nu snart men jag säger det ändå. Jag har fått en ny idol , och det är Björn Gustavsson. Han är så himla rolig jag älskar Carina Berg sången den är bara så bäst men nu ska jag gå och fixa mig .



Puss  Lopploella

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0